Ook zondag kan je bij Van Houdt Mobility in Herentals de nieuwe SUZUKI VITARA gaan bewonderen in de splinternieuwe én grootste SUZUKI toonzaal in België. Je krijgt er ook extra premies en topcondities bij een hapje en een drankje.

Algemeen directeur Edwin Van Houdt : 'De Vitara was altijd al een beetje model voor het iets ruigere werk. Maar dat imago zweert hij nu grotendeels af. De nieuweling is wat softer en tegelijk iets meer trendy.
Suzuki positioneert de Vitara tussen de kleinere Jimny en grotere Grand Vitara. Optioneel beschikt de Vitara over vierwielaandrijving. Het gaat om de volgende generatie AllGrip-integraalaandrijving. Als basis voor de auto dient de S-Cross en de motoren worden dan ook gedeeld met de S-Cross.

Onze nagelnieuwe showroom ging net voor het Autosalon 2015 officiëel open. Met z'n 700m2 is ze meteen de grootste SUZUKI toonzaal in België. Onze Suzuki activiteiten zijn verdeeld over 2 vestigingen : Geel en Herentals. Je ontdekt de hele maand bij ons nu super topcondities voor het Japans kwaliteitsmerk,' aldus Edwin Van Houdt.

Van Houdt Mobility is SUZUKI hoofdverdeler voor de Kempen en omstreken, en behoort tot de Van Houdt Groep.

Foto's Guy Verellen / NNieuws.